onsdag, december 17, 2008

Helt hysteriskt


Mitt liv är totalt hysteriskt just nu.

Det är ju en sak om det är hysteriskt i hemmet och lugnt på jobbet, men nu är det hysteriskt överallt och sonen har börjat med tonårsfasoner.

Idag har han uppvisat den där slöa tonårshållning som är så svår att skilja från en död. Halvslutna ögon, axlarna vid knävecken, slängig gång och udda läten som: vene, mäh orka och slutligen adoptera bort mig då.

Och ekorrhjulet bara fortsätter snurra. Ett sista försök med kroglivet på fredag. Ny snuttgullig hundvalpsbrorsa på lördag. Inhandling av de sista klapparna fem minuter innan stängning på söndag (passa på å önska Stora Brorsan) Shopping med son i mellandagarna (slutar förmodligen med att jag får åka ensam).

Nyårsfirande i ensamhet? (Bossåstanterna?) Ett efterlängtat besök. En fest. En födelsedag. En resa och bara mera jobb och jobb.

Men sen går vi mot ljusare tider och nu är det tamejfan sommar snart igen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vem fan törs önska nåt näe du e på det där humöret...Hmmm kanske ska önska ändå, annars får man väl en handgranat el någon annan rolig krut pryl som kan xplodera i fejjan :-)

Anonym sa...

Ser att det är full fart hos dig...kul att du är tillbaka (var du någonsin borta?) Det är lite mycket nu och jag är rädd att det smittar värre än flunsan så här i juletider...

Ha det bäst och glöm inte att ANDAS:)