onsdag, november 16, 2011

Beslutet är taget

Jag har ju helt tappat gnistan att blogga och äntligen har jag kommit på varför. Bloggen har blivit för personlig, något jag från början bestämde att den inte skulle bli.

Men hur jag än vänder och vrider på det så vill jag inte lägga ner denna och starta upp en ny, jag menar, Lakritsfantomen är ju jag och jag är precis lika galen, om inte värre, som när jag först startade den.

Så nu har jag beslutat att fortsätta. Om jag kommer köra nystart eller ramla in i gamla tråkiga spår har jag ännu inte beslutat, men det lär väl visa sig.

För övrigt är jag skitstressad, men ändå lugn. Försöker mig på ljusterapi så jag inte ska sova bort även detta vinterhalvår, men det är lite knivigt eftersom taklamporna inte behagar fungera.

Jag undviker irriterande moment så gott det går, jag misstänker att det är därför jag kan behålla det lilla lugn jag har.

För tillfället är jag nymasserad och blodet snurrar äntligen runt i kroppen igen. Mycket skönt, trots att känslan kan jämställas med att naken rulla sig i stenull.

2 kommentarer:

V-ås Anna sa...

Jag tittar in då och då...och uppskattar det!
Kram Anna Panna

Fröken Källgren sa...

ÄNTLIGEN tillbaka!